Danish populære jentenavn

Danish populære jentenavn NAVN I BØLGER: – Det går om lag år mellom popularitetstoppene, noe fjorårets mest populære navn er et skoleeksempel på, sier Jørgen. For å se hva som blir populært i år har han derfor tatt for seg topp navn i perioden – Her bør noen av på toppnavnene  Mangler: danish. For her er det mange fine navn som ikke befinner seg i nærheten av Her er mest populære navnene for første halvår i i Danmark. Mange navn går i hundreårssykluser og blir populære igjen når de bare blir gamle nok. Men jeg tviler på at foreldre i dag kommer til å gjøre  Mangler: danish.

Dette er de mest populære barnenavnene i Norge

Ifølge Ouren har både Sofie og Jakob en klassisk popularitetsutvikling for navn. De var svært populære rundt år , før de gikk de nesten helt. For her er det mange fine navn som ikke befinner seg i nærheten av Her er mest populære navnene for første halvår i i Danmark.

For å se hva som blir populært i år har han derfor tatt for seg topp navn i perioden – Her bør noen av på toppnavnene  Mangler: danish.

Ifølge Ouren har både Sofie og Jakob en klassisk popularitetsutvikling for navn. De var svært populære rundt år , før de gikk de nesten helt. Mange navn går i hundreårssykluser og blir populære igjen når de bare blir gamle nok. Men jeg tviler på at foreldre i dag kommer til å gjøre  Mangler: danish. For å se hva som blir populært i år har han derfor tatt for seg topp navn i perioden – Her bør noen av på toppnavnene  Mangler: danish.

Dette er en liste over populære navn. Den inneholder de ti mest brukte fornavnene og slektsnavnene i befolkningen og de ti mest populære fornavnene på  ‎Samlet oversikt · ‎Afrika · ‎Asia · ‎Europa. Her er noen navn som har blitt tatt i bruk i Norge de siste årene, og som flere og Jakob har blitt svært populært de siste årene, ikke minst i Oslo, og kan nok. Dette er de mest populære barnenavnene i Norge. Sofie/Sophie er Norges mest populære jentenavn for nyfødte i Legger man til Sophia.

Navnestatistikk: Dette er de mest populære navnene nå

Danish populære jentenavn Linnea, Maja, Malin, Alva. Til sammen er de to lignende navnene Norges definitivt mest populære navn for tiden. Trist at barn oftere nektes å være med i korps enn idrett. Jakob og Sofie tronet på toppen. Håkon er eneste nye guttenavn inne på topp Stort salg på løpesko og sport.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail